Jaluzele inclinate

Vizualizeaza catalogul onlineĀ 

AFLA PRETUL
Pentru a afla pretul completati formularul de mai jos si introduceti la „Dimensiuni”
toate dimensiunile pe care le aveti, despartite prin virgula.
Se masoara jaluzeaua la forma finala asa cum o doriti (avand forma de trapez dreptunghic sau de triunghi dreptunghic) . Masurati deci inaltimea mica, inaltimea mare, sina (garnisa) .
Luati masurile mai mari decat fereastra de acoperit cu 10-15 cm de fiecare parte a ferestrei.

Contact rapid: 021-3250811, 0722-317396

 

 

Jaluzelele verticale inclinate, o solutie de succes pentru ferestre atipice si ferestre de mansarda . Se folosesc la ferestre de forma trapezoidala sau triunghiulara , avand latura de sus oblica fata de podea.

Adaptabile si practice,usor de folosit,usor de intretinut si de curatat , pot fi montate in orice fel de spatii,institutii publice, scoli,in sedii de firma si spatii comerciale,in apartamente sau case. Materialele textile pentru jaluzele verticale sunt dintre cele mai variate,avand in compozitie poliester,bumbac,fibra de sticla,pvc,etc.
Toate componentele si accesoriile sunt de cea mai buna calitate produse in UE : Decora,Technolight,Coullise. Diferenta neta de calitate fata de jaluzelele verticale produse de alte firme este data de originea europeana a componentelor si materialelor textile precum si de calificarea si profesionalismul personalului de la noi .