Jaluzele orizontale interioare aluminiu

AFLA PRETUL
Pentru a afla pretul completati formularul de mai jos si introduceti la „Dimensiuni” toate dimensiunile pe care le aveti (LxH), despartite prin virgula. Se masoara pe fereastra termopan latimea si inaltimea , incluzand si baghetele pvc ce fixeaza geamul pe cadru.

Contact rapid: 021-3250811, 0722-317396

EXEMPLU CALCULATIE
Exemplu calculatie pret : sa luam ca exemplu o sufragerie a unui apartament normal, avand 2 ferestre cu urmatoarele dimensiuni(mm) : 900/1400 ; 900/1400 si o use de balcon 700/1900Pretul total pentru acese jaluzele romane incepe de la 340 lei, functie de materialul ales.

Important! Preturile de pe acest site nu includ masuratori, transport, montaj si TVA, daca nu se specifica altfel.

Cel mai popular sistem de jaluzele , simplu, fiabil, usor de manevrat. Dimensiunile lamelelor de aluminiu pot fi de 25 mm latime sau 16 mm latime. Jaluzelele de 16 mm se folosesc mai ales in la interioarele sau ferestrele de dimensiuni mici.

Exista o gama larga de modele si culori,simple,aurii si argintii,imitatie de lemn sau perforate. Actionarea se face frontal,cu ajutorul snurului cu blocator care urca si coboara lamelele in orice pozitie dorita si cu ajutorul baghetei care roteste lamelele regland cantitatea de lumina.