Jaluzele textile standard

Vizualizeaza catalogul onlineĀ 

AFLA PRETUL
Pentru a afla pretul completati formularul de mai jos si introduceti la „Dimensiuni”
toate dimensiunile pe care le aveti (LxH), despartite prin virgula.
Se masoara jaluzeaua la forma finala asa cum o doriti, incluzand pe inaltime si sina (garnisa) iar pe latime depasind cadrul ferestrei cu 10-15 cm de ambele parti.

Contact rapid: 021-3250811, 0722-317396

EXEMPLU CALCULATIE
„Exemplu calculatie pret : sa luam ca exemplu o sufragerie a unui apartament normal, avand 2 ferestre
cu urmatoarele dimensiuni(mm) : 900/1400 ; 900/1400 si o use de balcon 700/1900
Pretul total pentru aceste jaluzele neimprimate incepe de la 150 lei, functie de materialul ales.”

Important! Preturile de pe acest site nu includ masuratori, transport, montaj si TVA, daca nu se specifica altfel.

„Jaluzelele verticale inlocuiesc cu success sistemele clasice de acoperire a ferestrelor : perdele si draperii.
Au numeroase avantaje : se intretin foarte usor, sunt rezistente la uzura , sunt foarte fiabile si beneficiaza de garantie , permit personalizarea spatiului de lucru sau de locuit , nu incomodeaza la folosirea ferestrelor si a sistemelor de actionare a acestora . Materialele sunt antistatice si lavabile la 40 grade C , permit dozarea luminii naturale conform necesitatilor sau dorintei Dvs., asigura intimitatea incaperilor unde sunt montate.

In functie de cerinte, jaluzelele se pot executa la orice dimensiuni , pentru orice fel de fereastra , existand pentru fiecare caz in parte posibilitati de montare si de alegere a modalitatii de manevrare . Exista materiale speciale : antistatice , ignifuge, opace 100% (tip Blackout)

Adaptabile si practice,usor de folosit,usor de intretinut si de curatat , pot fi montate in orice fel de spatii,institutii publice, scoli,in sedii de firma si spatii comerciale,in apartamente sau case. Materialele textile pentru jaluzele verticale sunt dintre cele mai variate,avand in compozitie poliester,bumbac,fibra de sticla,pvc,etc.
Toate componentele si accesoriile sunt de cea mai buna calitate produse in UE : Decora,Technolight,Coullise. Diferenta neta de calitate fata de jaluzelele verticale produse de alte firme este data de originea europeana a componentelor si materialelor textile precum si de calificarea si profesionalismul personalului de la noi .