Paneluri imprimate sau personalizate

Vizualizeaza catalogul onlineĀ 

AFLA PRETUL
Pentru a afla pretul completati formularul de mai jos si introduceti la „Dimensiuni”
toate dimensiunile pe care le aveti (LxH), despartite prin virgula.
Se masoara panoul la forma finala , incluzand pe inaltime si sina (garnisa) iar pe latime depasind cadrul ferestrei cu dimensiunea pe care o doriti.

Contact rapid: 021-3250811, 0722-317396

EXEMPLU CALCULATIE
„Exemplu calculatie pret : sa luam ca exemplu o sufragerie a unui apartament normal, avand 2 ferestre
cu urmatoarele dimensiuni(mm) : 900/1400 ; 900/1400 si o use de balcon 700/1900
Pretul total pentru aceste paneluri neimprimate incepe de la 399 lei, functie de materialul ales, pentru o sina cu 4 canale”

Pretul imprimarii se calculeaza separat astfel:
18 euro/mp pentru modele din catalogul nostru,
27 euro/mp pentru modelul clientului ,

EXEMPLU CALCULATIE PANOURI PERSONALIZATE CU SIGLA FIRMEI DVS SAU ALTE MODELE GRAFICE

„Pentru panouri personalizate pretul se calculeaza pe calculatorul aflat la categoria Panouri japoneze ( paneluri) , functie de material si dimensiuni. La pretul astfel obtinut se adauga costul imprimarii modelului / siglei/ graficii pe care o doriti iar acest cost este stabilit pentru fiecare caz in parte functie de suprafata acestei imprimari. Va vom solicita detalii privind grafica aleasa de Dvs si vom stabili pe loc pretul final. Terenul de livrare pentru aceste produse se lungeste cu 6-7 zile lucratoare.”

 

Important! Preturile de pe acest site nu includ masuratori, transport, montaj si TVA, daca nu se specifica altfel.

 

Sisteme personalizate de acoperire a ferestrelor, puteti inscriptiona materialul cu sigla firmei Dvs sau cu orice alt model/desen pe care il alegeti. Puteti alege de asemenea din catalogul nostru materiale cu modele imprimate .

 

Panouri japoneze sunt o alegere excelenta daca aveti suprafete mari de sticla (in living-uri,suprafete vitrate,iesiri catre terase) care trebuiesc acoperite. Deasemenea,panouri japoneze sunt folosite pentru separarea spatiilor, pentru a crea zone distincte intr-o incapere de dimensiuni mari.

Cand sunt pliate permit luminii sa patrunda in incapere. Cand sunt inchise panourile creeaza un ecran complet care filtreaza lumina in mod placut. Ca si modalitati de actionare,panouri japoneze pot aluneca liber,independent unul de celalalt,sau pot fi actionate cu snur,intr-o ordine desavarsita.