Paneluri textile

Vizualizeaza catalogul online 

catalog1

AFLA PRETUL
Pentru a afla pretul completati formularul de mai jos si introduceti la „Dimensiuni” toate dimensiunile pe care le aveti (LxH), despartite prin virgula. Se masoara panoul la forma finala , incluzand pe inaltime si sina (garnisa) iar pe latime depasind cadrul ferestrei cu dimensiunea pe care o doriti.

Contact rapid: 021-3250811, 0722-317396

EXEMPLU CALCULATIE
„Exemplu calculatie pret : sa luam ca exemplu o sufragerie a unui apartament normal, avand 2 ferestre cu urmatoarele dimensiuni(mm) : 900/1400 ; 900/1400 si o use de balcon 700/1900. Pretul total pentru aceste paneluri incepe de la 399 lei, functie de materialul ales, pentru o sina cu 4 canale”.

Important! Preturile de pe acest site nu includ masuratori, transport, montaj si TVA, daca nu se specifica altfel.

Panouri japoneze sunt o alegere excelenta daca aveti suprafete mari de sticla (in living-uri,suprafete vitrate,iesiri catre terase) care trebuiesc acoperite. Deasemenea,panouri japoneze sunt folosite pentru separarea spatiilor, pentru a crea zone distincte intr-o incapere de dimensiuni mari.

Cand sunt pliate permit luminii sa patrunda in incapere. Cand sunt inchise panourile creeaza un ecran complet care filtreaza lumina in mod placut. Ca si modalitati de actionare,panouri japoneze pot aluneca liber,independent unul de celalalt,sau pot fi actionate cu snur,intr-o ordine desavarsita.