Rolete cu ghidaje laterale

Vizualizeaza catalogul online 

catalog1

AFLA PRETUL
Pentru a afla pretul completati formularul de mai jos si introduceti la „Dimensiuni”
toate dimensiunile pe care le aveti (LxH), despartite prin virgula.
Se masoara pe fereastra termopan latimea si inaltimea , incluzand si baghetele pvc ce fixeaza geamul pe cadru.

Contact rapid: 021-3250811, 0722-317396

EXEMPLU CALCULATIE
„Exemplu calculatie pret : sa luam ca exemplu o sufragerie a unui apartament normal, avand 2 ferestre cu urmatoarele dimensiuni(mm) : 900/1400 ; 900/1400 si o use de balcon 700/1900. Pretul total pentru aceste rolete incepe de la 215 lei, functie de materialul ales.”

Important! Preturile de pe acest site nu includ masuratori, transport, montaj si TVA, daca nu se specifica altfel.

Sistem de rolete, folosit la ferestrele mobile, pentru a mentine roleta in plan paralel cu fereastra . Se poate folosi si in cazul in care latimea roletei este foarte mica si devine dificil de controlat la derulare si strangere.

Rolete textile pentru interior , solutie decorativa simpla pentru umbrire , ocupa foarte putin spatiu.

Rolete sunt elegante , silentioase , au un aspect deosebit , protejeaza impotriva razelor solare,asigura o discretie absoluta si au in acelasi timp rol decorativ. Actionarea lor se face cu un lantisor cu bile dispus in lateral . Roleta poate fi oprita in orice pozitie pe inaltime datorita mecanismului de franare incorporat. Montajul se poate face atat pe rama ferestrei cat si pe perete sau pe tavan. Materialele textile pentru rolete pot fi dintre cele mai diverse , semitransparente, din poliester, cauciucate, opace,de tip blackout, metalizate, reflectorizante, de tip screen, intr-o gama larga de modele si culori.