Rolete imprimate sau personalizate

Vizualizeaza catalogul online 

AFLA PRETUL
Pentru a afla pretul completati formularul de mai jos si introduceti la „Dimensiuni” toate dimensiunile pe care le aveti (LxH), despartite prin virgula. Se masoara pe fereastra termopan latimea si inaltimea , incluzand si baghetele pvc ce fixeaza geamul pe cadru.

Contact rapid: 021-3250811, 0722-317396

EXEMPLU CALCULATIE ROLETE IMPRIMATE
„Exemplu calculatie pret : sa luam ca exemplu o sufragerie a unui apartament normal, avand 2 ferestre
cu urmatoarele dimensiuni(mm) : 900/1400 ; 900/1400 si o use de balcon 700/1900

Pretul total daca am folosi rolete clasice ar incepe de la 150  lei, functie de materialul ales.  Peste acest pret se adauga pretul imprimarii

Pretul imprimarii se calculeaza separat astfel:
18 euro/mp pentru modele din catalogul nostru,
27 euro/mp pentru modelul clientului ,

„Pentru roletele personalizate pretul se calculeaza pe calculatorul aflat la categoria Rolete textile, functie de material si dimensiuni. La pretul astfel obtinut se adauga costul imprimarii modelului / siglei/ graficii pe care o doriti iar acest cost este stabilit pentru fiecare caz in parte functie de suprafata acestei imprimari. Va vom solicita detalii privind grafica aleasa de Dvs si vom stabili pe loc pretul final. Terenul de livrare pentru aceste produse se lungeste cu 4-5 zile lucratoare.”

Important! Preturile de pe acest site nu includ masuratori, transport, montaj si TVA, daca nu se specifica altfel.

Sisteme personalizate de acoperire a ferestrelor, puteti inscriptiona materialul cu sigla firmei Dvs sau cu orice alt model/desen pe care il alegeti. Puteti alege de asemenea din catalogul nostru materiale cu modele imprimate .

Rolete textile pentru interior , solutie decorativa simpla pentru umbrire , ocupa foarte putin spatiu . Rolete sunt elegante , silentioase , au un aspect deosebit , protejeaza impotriva razelor solare,asigura o discretie absoluta si au in acelasi timp rol decorativ.

Actionarea lor se face cu un lantisor cu bile dispus in lateral . Roleta poate fi oprita in orice pozitie pe inaltime datorita mecanismului de franare incorporat. Montajul se poate face atat pe rama ferestrei cat si pe perete sau pe tavan. Materialele textile pentru rolete pot fi dintre cele mai diverse , semitransparente, din poliester, cauciucate, opace,de tip blackout, metalizate, reflectorizante, de tip screen, intr-o gama larga de modele si culori.